Meesterplekken · Meesterbeurs

Commercieel Administratief (Meesterplek)


Functienaam Commercieel Administratief (Meesterplek)
Naam leerbedrijf De Laat Kenniscentrum
Website www.delaatkenniscentrum.nl
Plaats leerwerkplek Eindhoven

Introductie Meesterplek
De Laat Kenniscentrum is een kenniscentrum waar naast 250 opleidingen ook bedrijfsadvies en toetsing van diverse examens worden verzorgd. De organisatie bestaat uit een jong en dynamisch team waarbij we de wensen van onze klanten centraal stellen.

Omschrijving Meesterplek
Als meester kom je in een lerende omgeving terecht waar leren de core business is van ons bedrijf. Op het gebied van administratie leren we je offertes maken en het voeren van een goed crediteuren en debiteuren beheer. Naast deze administratieve bezigheden ben je ook net zoals je colleg's het visitekaartje van ons bedrijf. Je hebt direct contact met klanten zowel fysiek als digitaal! Op commercieel niveau trainen we je en ondersteunen we om te leren hoe je de klant het beste te woord kunt staan. Naast de leer/werkzaamheden neem je ook deel aan netwerkbijeenkomsten samen met je collega sales.

Omschrijving leerbedrijf
De Laat Kenniscentrum is gevestigd in het meest bruisende deel van Eindhoven StrijpS. Het bedrijf bestaat uit 10 medewerkers waarbij er 4 werkzaam zijn op de administratie/ sales afdeling. Naast opleidingen verzorgt De Laat Kenniscentrum voor grote en kleine bedrijven maatwerktrainingen en bezit het een toetscentrum waar 6 dagen per week toetsen worden afgenomen. Strijps is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met zowel trein als bus. Daarnaast liggen er om het gebouw 250 parkeerplaatsen.

Omschrijving begeleiding
Tijdens de Meesterbeurs is de begeleiding in handen van de afdeling sales en de eigenaar van het bedrijf. Wekelijks is er een teamoverleg en daarnaast zal er met de starter ook regelmatig individueel worden gesproken om eventuele leervragen/hulpvragen te beantwoorden.


Competenties
Onderstaande competenties kan de deelnemer ontwikkelen tijdens de leerwerkplek
1. Organiseren en uitvoeren
2. Ondersteunen en samenwerken
3. Interacteren, beïnvloeden, presenteren

Meesterplekeisen
1. Commerciele administratieve kennis
2. Kennis van programma's als word en excel
3. Kennis van SEO en SEA is een pre

Overige
Minimaal werk- en denkniveau Midden (HAVO/VWO, MBO 2-4)
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam De heer Gilbert De Laat
Functie Eigenaar
E-mailadres gilbert@delaatkenniscentrum.nl
Telefoonnummer 0650640370
Actief in de branche Onderwijs / onderzoek / wetenschap
Vestigingsplaats leerbedrijf Eindhoven

Vacature
Geplaatst op 06-09-2017
Vacaturekenmerk 2017.74
Verloopdatum vacature 2019-04-02

Het gaat hier om een Meesterplek waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de werkzoekende centraal staat en waarin de werkzoekende begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.Terug naar het overzicht

« Ga terug