Meesterplekken · Meesterbeurs

Commercieel Medewerker Webshop / Marketing (Meesterplek)


Functienaam Commercieel Medewerker Webshop / Marketing (Meesterplek)
Naam leerbedrijf Net Sell bv / Hoogspoor design light
Website www.HOOGSPOOR.nl
Plaats leerwerkplek Tilburg

Introductie Meesterplek
Wij bieden je werkervaring in de wereld van de websites en de vindbaarheid daar van. Voor deze toekomst gerichte ervaringsplaats zoeken wij een spontane, leergierige en accurate persoon op MBO niveau of hoger. De genoten opleiding en of werkervaring

Omschrijving Meesterplek
Doel van de Meesterplek is om gedurende 6 maanden de organisatie te ondersteunen met allerlei leerwerkzaamheden: Verkoop ondersteuning, content schrijven, berichten plaatsen op sociaal media, website onderhouden, blogs schrijven en linkbuilding. Daarnaast word je betrokken in het strategisch proces van positionering, maken van nieuwe website en SEO optimalisatie. Naast een uitdagend takenpakket is er volop ruimte voor eigen initiatief en het initiëren (en uitvoeren) van goede ideeën. Afhankelijk van hoe je jezelf ontwikkelt kun je interessante projecten gaan oppakken.

Dit doen we door je stap voor stap te leren waar welke informatie moet komen te staan en waar deze te vinden is. Dit wordt gedaan door interne begeleiding en door ons web bureau welke in stappen je de kneepjes van de site laat zien. Hierin wordt je dag naar dag begeleid tot dat je dingen zelf kunt.

Omschrijving leerbedrijf
Hoogspoor Design Light (Net Sell bv) heeft als voornaamste taak het adviseren en verkopen van hoogwaardige verlichting. Vanuit een stijlvolle, interactieve showroom, biedt Hoogspoor Design Light (Net Sell bv) verlichtingsoplossingen voor zowel de particuliere als professionele markt. Hoogspoor is een platte, informele organisatie met een no-nonsense mentaliteit.

Omschrijving begeleiding
Elke week vindt overleg plaats over de voortgang en mogelijke interventie. Door samen te gaan zitten en de afgelopen week door te spreken en de aankomende week door te nemen zetten we elke week een stap. Gedurende de gehele periode krijg je feedback en overleggen we met je over de voortgang, Als we er niet uit komen kunnen we voor specifieke onderdelen externe hulp vragen om zo verder te komen.
Maar Hoogspoor is een kleine en persoonlijke organisatie. Je begeleider ziet je bijna elke dag en zijn deur staat altijd open. Daarnaast zijn er verschillende collega’s welke je met plezier verder willen helpen.


Competenties
Onderstaande competenties kan de deelnemer ontwikkelen tijdens de leerwerkplek
1. Organiseren en uitvoeren
2. Ondersteunen en samenwerken
3. Creëren en leren

Meesterplekeisen
1. initiatiefrijk
2. kennis van marketing & communicatie
3. schrijfvaardig
4. team speler

Overige
Minimaal werk- en denkniveau Midden (HAVO/VWO, MBO 2-4)
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam De heer Barend van Roessel
Functie Directeur
E-mailadres BvRoessel@HOOGSPOOR.nl
Telefoonnummer 0135425182
Actief in de branche Commercieel / verkoop
Vestigingsplaats leerbedrijf Tilburg

Vacature
Geplaatst op 01-12-2017
Vacaturekenmerk 2017.89
Verloopdatum vacature 2019-06-01

Het gaat hier om een Meesterplek waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de werkzoekende centraal staat en waarin de werkzoekende begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.Terug naar het overzicht

« Ga terug