Meesterplekken · Meesterbeurs

Commercieel Secretaresse (Meesterplek)


Functienaam Commercieel Secretaresse (Meesterplek)
Naam leerbedrijf Net Sell bv / Hoogspoor design light
Website www.HOOGSPOOR.nl
Plaats leerwerkplek Tilburg

Introductie Meesterplek
Je zult in het begin als ondersteuning in het verkoop proces worden ingezet en je voert diverse administratieve ondersteunende taken uit zoals: uitwerken van offertes, agendabeheer, notuleren, maken van presentaties en mede beheren van de website.

Omschrijving Meesterplek
Het commercieel verkoop team is een team van vier licht adviseurs. Het team verkoopt verlichting en geeft licht adviezen aan particulieren en professionele klanten. Tijdens deze meesterplek bied je zowel ondersteuning aan de commerciële buitendienst als de commerciële binnendienst en de directeur en help je klanten aan de balie.
Je zult in het begin als ondersteuning in het verkoop proces worden ingezet en je voert diverse administratieve ondersteunende taken uit zoals: uitwerken van offertes, agendabeheer, notuleren, telefoon opnemen, maken van presentaties en mede beheren van de website. Daarnaast zullen we introduceren in het vak wat we binnen HOOGSPOOR uitvoeren.

Afhankelijk van je interesse kun je doorgroeien naar marketing ondersteuning of licht adviseur. Dit is geheel afhankelijk van je ervaring en je interesse welke kant je op kunt groeien.

Omschrijving leerbedrijf
Hoogspoor Design Light (Net Sell bv) heeft als voornaamste taak het adviseren en verkopen van hoogwaardige verlichting. Vanuit een stijlvolle, interactieve showroom, biedt Hoogspoor Design Light (Net Sell bv) verlichtingsoplossingen voor zowel de particuliere als professionele markt. Hoogspoor is een platte, informele organisatie met een no-nonsense mentaliteit

Omschrijving begeleiding
Elke week vindt overleg plaats over de voortgang en mogelijke interventie. Door samen te gaan zitten en de afgelopen week door te spreken en de aankomende week door te nemen zetten we elke week een stap. Gedurende de gehele periode krijg je feedback en overleggen we met je over de voortgang.

Maar Hoogspoor is een kleine en persoonlijke organisatie. Je begeleider ziet je bijna elke dag en zijn deur staat altijd open. Daarnaast zijn er verschillende collega’s welke je met plezier verder willen helpen.


Competenties
Onderstaande competenties kan de deelnemer ontwikkelen tijdens de leerwerkplek
1. Ondersteunen en samenwerken
2. Organiseren en uitvoeren
3. Creëren en leren

Meesterplekeisen
1. Het duidelijk spreken en schrijven van de Nederlandse taal
2. Een goed verzorgt uiterlijk
3. Samenwerken, team speler
4. Kunnen schakelen tussen verschillende leer/werkzaamheden
5. Enthousiast

Overige
Minimaal werk- en denkniveau Midden (HAVO/VWO, MBO 2-4)
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam De heer Barend van Roessel
Functie Directeur
E-mailadres BvRoessel@HOOGSPOOR.nl
Telefoonnummer 0135425182
Actief in de branche Commercieel / verkoop
Vestigingsplaats leerbedrijf Tilburg

Vacature
Geplaatst op 01-12-2017
Vacaturekenmerk 2017.90
Verloopdatum vacature 2019-06-01

Het gaat hier om een Meesterplek waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de werkzoekende centraal staat en waarin de werkzoekende begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.Terug naar het overzicht

« Ga terug