Meesterplekken · Meesterbeurs

Webshop Beheerder (Meesterplek)


Functienaam Webshop Beheerder (Meesterplek)
Naam leerbedrijf HOOGSPOOR / Net Sell bv
Website www.HOOGSPOOR.nl
Plaats leerwerkplek TILBURG

Introductie Meesterplek
Hoogspoor Design Light (Net Sell bv) heeft net een nieuwe website gelanceerd. Deze is al ver ontwikkeld, maar nog lang niet klaar. We willen graag de positie op internet krijgen welke we ook in de fysieke winkel wereld hebben.

Omschrijving Meesterplek
Jij zult als hoofd taak krijgen de nieuwe webshop te beheren en uit te bouwen door verschillende (online) activiteiten te ondernemen. Hierbij zullen we constant bezig zijn om de webshop te verbeteren en beter vindbaar te maken. Je leert van SEO, online marketing en gedrag van online klanten.

Wij bieden je een leuke en leerzame Meesterplek waarin je ervaring op kunt doen met het verlenen van commerciƫle ondersteuning aan een professionele (verkoop)organisatie en beheer en opzetten van een website en commerciƫle (online) acties.

Omschrijving leerbedrijf
Hoogspoor Design Light heeft als voornaamste taak het adviseren en verkopen van hoogwaardige verlichting. Vanuit een stijlvolle, interactieve showroom, biedt Hoogspoor Design Light verlichtingsoplossingen voor zowel de particuliere als professionele markt.

We zijn een echt familie bedrijf met bijbehorende sfeer. Je komt te werken in een informeel team wat samen gaat voor een goed eindresultaat en een tevreden klant.

Omschrijving begeleiding
Afhankelijk van de behoefte wordt je een op een begeleid door een persoon binnen de organisatie en ga je met een regelmaat zitten om je voortgang te bespreken. Je hebt een aanspreek punt maar wordt begeleid door verschillende personen binnen de organisatie om zo samenwerking te stimuleren. Het is een platte organisatie waardoor je snel in het team zult worden opgenomen en overal terecht kunt als je vak inhoudelijke vagen hebt. Je zult dus van meerdere kanten begeleid worden om zo onze top online marketeer te gaan worden.

Afhankelijk van hoe je jezelf ontwikkelt kun je projecten gaan oppakken. We gooien je zeker in het diepe, maar laten je niet verdrinken!


Competenties
Onderstaande competenties kan de deelnemer ontwikkelen tijdens de leerwerkplek
1. Analyseren en interpreteren
2. Organiseren en uitvoeren
3. Ondernemen en presteren

Meesterplekeisen
1. Gestructureerd
2. Commercieel inzicht / gevoel
3. Team speler
4. Gevoel / intresse voor internet wereld

Overige
Minimaal werk- en denkniveau Midden (HAVO/VWO, MBO 2-4)
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam De heer Barend van Roessel
Functie Directeur
E-mailadres BvRoessel@HOOGSPOOR.nl
Telefoonnummer 0135425182
Actief in de branche Horeca / detailhandel
Vestigingsplaats leerbedrijf TILBURG

Vacature
Geplaatst op 04-04-2018
Vacaturekenmerk 2018.16
Verloopdatum vacature 2019-06-02

Het gaat hier om een Meesterplek waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de werkzoekende centraal staat en waarin de werkzoekende begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.Terug naar het overzicht

« Ga terug