Meesterplekken · Meesterbeurs

Begeleider arbeidsmatige dagbesteding Werk Talent


Functienaam Begeleider arbeidsmatige dagbesteding Werk Talent
Naam leerbedrijf Archipel Landrijt
Website www.archipelzorggroep.nl
Plaats leerwerkplek Eindhoven

Introductie Meesterplek
Archipel heeft een brede dienstverlening in wonen, welzijn en zorg. Landrijt is een verpleeghuis waar cliënten wonen met verschillende vormen van dementie en ernstige lichamelijke ziektes, zoals Niet Aangeboren Hersenletsel, MS en Parkinson.

Omschrijving Meesterplek
Werk Talent is een arbeidsmatige dagbesteding voor cliënten met een vorm van dementie en niet aangeboren hersenletsel. Met deze vorm van dagbesteding proberen we de cliënten,die vaak van jongere leeftijd zijn, voldoende uitdaging te geven met een passende dagbesteding.

De cliënten ervaren door deze dagbesteding dat ze erbij horen en nog mee participeren in de samenleving.
De werkzaamheden vinden plaats op de eigen locatie, maar er is ook een groep van 4-6 cliënten die met begeleiding van een professionele medewerker en een vrijwilliger arbeidsmatige werkzaamheden gaan verrichten bij een bedrijf in de omgeving.

Werkdagen/tijden: maandag t/m vrijdag van 09:00-16:00 uur.
Je werkt samen met professionele medewerkers en vrijwilligers.
Je leert cliënten te begeleiden en stimuleren bij het uitvoeren van de werkzaamheden, doet handelingen voor en werkt eventueel mee. De werkzaamheden bestaan uit o.a. inpak- en ompakken van producten en kleine assemblage werkzaamheden.
Je leert omgaan met volwassenen met een beperking door ziekte.

Omschrijving leerbedrijf
Landrijt biedt onze cliënten een prettig woon/zorg/leefklimaat.
Landrijt ligt in het noorden van Eindhoven, goed te bereiken met auto, fiets, openbaar vervoer (bus vanuit het Centraal Station stopt op de hoek). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Werk Talent is een onderdeel van het team dagbesteding en welzijn. Cliënt én medewerker in regie zijn onze uitgangspunten. Er is een informele sfeer,eigen verantwoordelijkheid, inspraak en meedenken is belangrijk en wordt gewaardeerd.

Omschrijving begeleiding
De deelnemer wordt begeleid door de professionele medewerker van de afdeling Werk Talent. Ze werken samen, beginnen de dag met bespreking van de werkzaamheden en sluiten de dag af met evaluatie van de werkzaamheden.


Competenties
Onderstaande competenties kan de deelnemer ontwikkelen tijdens de leerwerkplek
1. Ondersteunen en samenwerken
2. Organiseren en uitvoeren
3. Aanpassen en aankunnen

Meesterplekeisen
1. geduldig, sociaal, humor
2. samenwerken, planmatig werken, ook zelfstandig kunnen werken
3. initiatief nemen

Overige
Minimaal werk- en denkniveau Niet van toepassing
Gewenst rijbewijs BE

Contactpersoon
Naam Mevrouw Annemieke Ridder
Functie Coördinator vrijwilligerswerk
E-mailadres annemieke.ridder@archipelzorggroep.nl
Telefoonnummer 040-2158000
Actief in de branche Medisch / zorg
Vestigingsplaats leerbedrijf Eindhoven

Vacature
Geplaatst op 17-07-2018
Vacaturekenmerk 2018.29
Verloopdatum vacature 2019-06-02

Het gaat hier om een Meesterplek waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de werkzoekende centraal staat en waarin de werkzoekende begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.Terug naar het overzicht

« Ga terug