Meesterplekken · Meesterbeurs

Creatief ontwerper (meesterplek)


Functienaam Creatief ontwerper (meesterplek)
Naam leerbedrijf Wallvision B.V.
Website www.zigzagsolar.nl
Plaats leerwerkplek Eindhoven

Introductie Meesterplek
Wallvision ontwikkelt, produceert en verkoopt ZigZagSolar. Dit is een systeem voor architectonische integratie van zonnepanelen in gevelsystemen. Jij kunt onze klanten middels visualaties tonen hoe mooi ZigZagSolar kan worden toegepast.

Omschrijving Meesterplek
Wij willen een creatief ontwerper tonen hoe creativiteit kan worden omgezet in zakelijk succes en in grootschalige industriƫle realisatie. Een ontwerp is een onmisbare schakel in een zakelijk proces dat start bij een klantvraag en dat eindigt bij een mooie energieke gevel aan een gebouw. In dit proces maak je kennis met verkoopfunctie, ontwerpfunctie, engineering, inkoop, productie, logistiek, bouwkunde, montage en marketing.

Omschrijving leerbedrijf
Wallvision is een scale-up quot;. Een klein bedrijf met hoge groeiverwachtingen. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Wallvision werkt bijvoorbeeld met partijen in Polen, India (www.creteq.co.in), China, Dubai. Binnen ons bedrijf bestaan geen heldere functie-omschrijvingen. Gezamenlijk bepalen we wat moet gebeuren en hoe de taken te verdelen. Compentie-groei is essentieel om de bedrijfsgroei te kunnen volgen. We willen bijdragen aan een mooie energie-transitie.

Omschrijving begeleiding
We hebben een open kantoorruimte waar we voortdurend laagdrempelig met elkaar kunnen spreken. Een keer per week wordt een meeting gehouden om de voortgang in het bedrijf te bespreken. Nieuwkomers worden opgenomen in het proces en leren snel dankzij de ondersteuning van ervaren medewerkers.


Competenties
Onderstaande competenties kan de deelnemer ontwikkelen tijdens de leerwerkplek
1. Creƫren en leren
2. Organiseren en uitvoeren
3. Ondersteunen en samenwerken

Meesterplekeisen
1. initiatiefrijk
2. visualisatietechnieken: fotoshop, illustrator, sketchup, CAD
3. handig en interesse in bouw en architectuur
4. pakt elke taak die aandacht vraagt, leergierig
5. beheersing engelse taal

Overige
Minimaal werk- en denkniveau Midden (HAVO/VWO, MBO 2-4)
Gewenst rijbewijs Niet van toepassing

Contactpersoon
Naam De heer Wim van de Wall
Functie directeur
E-mailadres wall@wallvision.nl
Telefoonnummer 0640208002
Actief in de branche Overig
Vestigingsplaats leerbedrijf Eindhoven

Vacature
Geplaatst op 15-11-2018
Vacaturekenmerk 2018.40
Verloopdatum vacature 2019-04-08

Het gaat hier om een Meesterplek waarin het leren en ontwikkelen van competenties voor de werkzoekende centraal staat en waarin de werkzoekende begeleid wordt vanuit het leerbedrijf.Terug naar het overzicht

« Ga terug